Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

STOCKHOLM

Mindfulness, reflektion och inspiration

Alla har perioder i livet när vi inte riktigt vet hur vi ska komma vidare, vilken riktning vi vill ha i våra liv, vad vi vill uppnå och hur vi ska komma dit. Du kanske har fastnat i ett mönster och tankarna snurrar runt i samma hjulspår.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Sensus Stockholm Medborgarhuset (plan 7)Fyran 4

Medborgarplatsen 4 11826 STOCKHOLM

Pris

1600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Att få in andras reflektioner, tankar och idéer kan då vara ett sätt att bredda perspektiven och hitta nya lösningar och vägar.

Vi startar en grupp för dig som vill ha hjälp med att utforska tillvaron, vad du önskar mer av i livet och hur du kan påbörja processen att nå dina mål genom att börja ta små steg.

Gruppträffarna innehåller övningar som syftar till att uppmärksamma olika delar av våra liv, våra sinnen och känslor och utöka förståelsen för oss själva. Övningar gör du mestadels på egen hand och delar med andra det du själv önskar.

Vi introducerar Mindfulness som ett förhållningssätt gentemot oss själva med tålamod och medkänsla inför förändring som kan vara svårt och ta tid och vi gör övningar som stimulerar fantasi och lekfullhet. Du erbjuds möjlighet till strukturerad reflektion där du kan ta upp dilemman som du önskar hjälp av gruppen att komma vidare med. Du erbjuds också uppgifter som du kan göra mellan träffarna för att på börja processen mot förändring.

Vi som håller i gruppen i terapeuter men detta är inte en gruppterapi utan ett tillfälle att lekfullt och nyfiket utforska olika delar av vardagen och livet.

Varmt välkomna!

Datum

Kursdatum är 24/4, 8/5, 15/5 och 22/5.

Arrangemangsnummer: 300741