MALMÖ

Landa i det som egentligen är - inför det nya året

Ta en nyfiken titt på vad som rör sig under ytan

Startdatum

2 januari 2020

Veckodagar

Torsdag, fredag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 14 studietimmar

Lokal/rum

Sensussalen

Pris

1950 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen på en två dagars kurs där vi med Gestalt -metoden undersöker vad vi vill och önskar inför det nya året 2020. Vi jobbar med lekfullt allvar med kropp, själ och sinne.

Gestalt metoden kan beskrivas som en kombination av mindfulness med mig själv och en studie i hur det är att vara med andra. Vi undersöker och experimenterar kring vad det riktigt autentiska i oss är och letar i olika övningar reda på vad som känns allra mest meningsfullt och äkta.

Experimenten innehåller dans, lek, meditation, och personliga arbeten. Den centrala frågan är “vad känner jag just nu?”

På kursen kan du i en trygg miljö dela med dig till andra och upptäcka nya möjligheter till kontakt och kommunikation. Du kommer att arbeta med dig själv och också vara med i andras processer, vilket kan verka både stöttande och inspirerande. Att jobba i grupp är ett fantastiskt sätt att utforska både sig själv och hur jag egentligen relaterar till andra.

Kursen kräver inga förkunskaper, vi önskar dock ett 15 min samtal innan kursstart per telefon.

Ledare

Vi som leder gruppen är två erfarna och auktoriserade gestalt-terapeuter. Till vardags arbetar vi med individuell och par-terapi, arbetar med personal utveckling och leder kurser. Leif Backman: Gestalt-terapeut, Kroppsterapeut, Parterapeut. Bosatt i Helsingfors. Petra Lindblom: Certifierad Gestaltterapeut, skådespelerska och teaterpedagog. Arbetar med gestaltterapi, naturbaserad terapi samt med teater. Bosatt i Skåne.

Pris

vegetarisk lunch ingår i priset Är du sjukskriven eller arbetslös betalar du ett rabatterat pris på 1550 kr. Meddela vid anmälan, måste kunna styrkas.

Sista anmälningsdag

Torsdag 19.12.2019

Övrigt

Gruppen kan fortsätta tillsammans i Mars 2020 om intresse finns.

Arrangemangsnummer: 319673

Ledare

Petra Lindblom

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.