MALMÖ

Landa i det som egentligen är - hitta dina möjligheter genom lek med kropp, själ och sinne

Ta en nyfiken titt på vad som rör sig under ytan

Startdatum

27 mars 2020

Veckodagar

Fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

2 tillfällen, 14 studietimmar

Lokal/rum

Känsla

Pris

1950 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen på en helg kurs där vi med Gestalt -metoden undersöker vad vi vill och önskar i livet. Vi jobbar med lekfullt allvar med kropp, själ och sinne, du får möjlighet att ta en nyfiken titt på vad som rör sig under ytan.

Gestalt metoden kan beskrivas som en kombination av mindfulness med mig själv och en studie i hur det är att vara med andra. Vi undersöker och experimenterar kring vad det riktigt autentiska i oss är och letar i olika övningar reda på vad som känns allra mest meningsfullt och äkta.

Experimenten innehåller dans, lek, meditation, och personliga arbeten. Den centrala frågan är “vad känner jag just nu?”

På kursen kan du i en trygg miljö dela med dig till andra och upptäcka nya möjligheter till kontakt och kommunikation. Du kommer att arbeta med dig själv och också vara med i andras processer, vilket kan verka både stöttande och inspirerande. Att jobba i grupp är ett fantastiskt sätt att utforska både sig själv och hur jag egentligen relaterar till andra.

Kursen kräver inga förkunskaper, vi önskar dock ett 15 min samtal innan kursstart per telefon. Vi bjuder på en vegetarisk lunch lördag och söndag.

Ledare

Vi som leder gruppen är två erfarna och auktoriserade gestalt-terapeuter. Till vardags arbetar vi med individuell och par-terapi, arbetar med personal utveckling och leder kurser. Leif Backman: Gestalt-terapeut, Kroppsterapeut, Parterapeut. Bosatt i Helsingfors. Petra Lindblom: Certifierad Gestaltterapeut, skådespelerska och teaterpedagog. Arbetar med gestaltterapi, naturbaserad terapi samt med teater. Bosatt i Skåne.

Pris

vegetarisk lunch ingår i priset

Övrigt

Gruppen kan fortsätta tillsammans senare i vår om intresse finns.

Arrangemangsnummer: 319996

Ledare

Petra Lindblom

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.