Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Låna en poly - Kalmarsund Pride

Vad betyder polyamori och hur kan det funka att leva som poly i Växjö/Sverige idag? Varför vill vissa att det ska bli lagligt med månggifte? Hur rättssäkert är det att skaffa barn som flersam familj?

Datum

3 september 2020

Dag

Torsdag

Tid

Kl 14:00 - 18:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Under eftermiddagen kommer det finnas möjlighet att låna med sig en eller flera poly-personer för en pratstund om relationer, normer och vad du vill i ett enskilt chattrum i Zoom.

Ställ de där frågorna du funderat på, ta hjälp av vårt frågeformulär eller be polyn prata fritt om vad den vill. Till utlåning finns det personer med varierande ålder, bakgrund och syn på relationer - en mångfald i den mänskliga polybokhyllan!

Vi tillämpar principen "först till polyn får först låna", så om den du helst hade velat prata med redan är utlånad får du vänta lite eller komma tillbaka senare. Självklart finns det en lånelista, en särskilt polybibliotekarie och även möjlighet till distanslån om vi har tur!

Länk till mötesrummet publiceras innan arrangemanget och för att få låna krävs det att du deltar med video själv. Varmt välkomna!

Arrangemangsnummer: 864992

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.