BRAÅS

Kvällscirkel i Vedic Art (grund eller fortsättning)

Frigör dig från kraven och upptäck din egen kreativitet med Vedic Art!

Startdatum

6 november 2020

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 19:00 - 22:00

Omfattning

10 tillfällen, 40 studietimmar

Pris

3500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vedic Art är en metod som hjälper dig att hitta ditt egna kreativa uttryck i måleriet och i livet. Istället för att titta på resultaten, färdiga tavlor, vilket många är vana vid att göra, fokuserar vi inom Vedic Art på skapandeprocessen.

I 17 utarbetade steg med tillhörande övningar visar metoden dig vägar att uttrycka dig själv i måleriet, och på så vis lära känna dig själv bättre. Det spelar ingen roll om du har förkunskaper eller inte. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du tror på, eller varifrån du kommer. Vedic Art är till för alla!

Även om Vedic Art inte egentligen är någon terapimetod, så upplever många hur skapandet får dem att må bättre. Det känns befriande att kunna ge uttryck för sitt innersta utan krav eller bedömningar. Samtidigt blir du mer avslappnad och reducerar stresshormoner när du målar.

Läs mer om metoden Vedic Art här: https://www.vedicart.com

Grundkursen är till för dig som inte har gått någon kurs i Vedic Art tidigare, eller för dig som vill repetera. Fortsättningskursen är till för dig som har gått grundkursen i Vedic Art och vill fördjupa dig mer i de 17 principerna.

Det här ingår i alla målarkurser:

  • Undervisning i metoden Vedic Art
  • Målarplats i ateljén Ullbjörnen mitt i natursköna Braås
  • Hembakad fika
  • Massor med skaparglädje! Konstnärsmaterial (akrylfärg, duk och tillbehör) kan köpas på plats i vår butik, eller ta med eget material.

Kvällscirkeln äger rum på fredagar klockan 19-22 på ateljé Ullbjörnen, Sjösåsvägen 15 i Braås. Den startar på fredagen, den 6 november och omfattar 10 gånger (uppehåll under jullovet: 7 gånger innan jul, 3 gånger från och med den 15 januari)

Om Braås

Samhället Braås ligger vid sjön Örken i Kronobergs län i Småland, 30 kilometer nordost om Växjö. Här finns vacker natur, en pittoresk och välskött hembygdspark, ett naturskyddsområde med gamla bruksmiljöer, en lång strandpromenad, och mycket mer.

Ateljé Ullbjörnen ligger mitt i byn i Braåsgården, samhällets mötesplats, där det även finns gym, konferenslokaler och ibland filmvisningar på biograf eller konserter.

Det finns goda bussförbindelser till Växjö från busshållplatsen Sjösåsvägen. Förutom den vackra naturen erbjuder området levande glasbruk, sagobygden, till och med en av de största ziplinebanor i Europa.

Ledare: Juliane Peetz-Ullman

Arrangemangsnummer: 53949

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.