Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Kurser i sång med Noora Karhuluoma

Ta chansen och utveckla din röst.

Datum

Löpande intag

Dag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Pris

Se beskrivning

Noora arbetar som organist i Asarums pastorat. Där leder hon bla två körer för vuxna; en blandad kör och en damkör. Noora kommer ursprungligen från Finland och tog sin organistexamen vid Sibelius-Akademin i Helsingfors. Hon är utbildad sångpedagog och har en examen i klassisk sång från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hon har även en examen i operasång från Högskolan för Scen och Musik i Göteborg och har kompletterat sina studier i Koninklijk Conservatorium Brussel, Belgien.

Kursupplägg

Undervisningen följer inte någon färdig kursplan utan elev och lärare bestämmer i samråd kursens innehåll och upplägg. Noora anpassar lektionerna efter dina behov och önskemål. Kursen är öppen för alla, såväl nybörjare som proffs. Inga förkunskaper krävs.

Undervisningen sker i lokaler i Asarum, Sölvesborg eller Kristianstad, beroende på var eleven bor.

Pris:

5 x 30 min - 2000 kr

5 x 45 min - 2500 kr

10 x 30 min - 3600 kr

10 x 45 min - 4500 kr

Anmäl dig direkt till Noora och sedan gör ni tillsammans ett upplägg som passar dina önskemål!

Läs mer om Nooras verksamhet här:

www.noorakarhuluoma.com

Telefon: 0725- 26 30 60

E-post: nora.kurhuluoma@gmail.com

Arrangemangsnummer: 206348

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.