Just nu problem med vissa anmälningar

Just nu kan vi inte ta emot anmälningar av yngre personer som kräver målsmans uppgifter. Tills problemen är lösta kan du mejla din anmälan till våra kontaktpersoner.

Vi jobbar på att lösa problemen så snabbt som möjligt.

Bild: Foto: Oliver Murley

STOCKHOLM

Kurs Måla och må bra - I ett demokratiskt samhälle räknas alla röster

I ett demokratiskt samhälle räknas alla röster. Men alla har inte en vana i att tala om politik och rättigheter. Alla har inte talet som primärt uttryck.

Startdatum

24 augusti 2022

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 14:00 - 16:30

Omfattning

4 tillfällen, 30 studietimmar

Plats

Sensus Stockholm Medborgarhuset (plan 7)Kreativt Rum 13

Medborgarplatsen 4 11826 STOCKHOLM

Pris

1200 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

I kursen Måla må bra med inrikting låt din röst bli hörd arbetar vi med att lyfta fram samhällsfrågor som gruppen finner angelägna. Detta gör vi några dagar under sommar hösten. Så vi kan måla och skriva på temat att göra sin röst hörd. Unga vuxna och äldre vuxna kan tillsammans och var för sig formulera sig i bild och text. Detta resulterar i en utställning på temat. Jag är konstnär bildpedagog och bildterapeut och har lång erfarenhet av hur bilden kan förlösa ordet och skapa mening. Marianne Lagercrantz

#använddinröst

Rabatt

Du som är ledare för en grupp i Sensus Stockholm Gotland får alltid 20% på våra kurser (max 2000 kr)

Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här

För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsnummer: 157981

Ledare

Marianne Lagercrantz

Kontaktperson