STOCKHOLM

Kurs Inre ledarskap

Kursen ger dig möjlighet att med hjälp av mindfulness upptäcka ditt inre ledarskap. Genom att bli mer närvarande och medveten om dig själv kan du med de olika teknikerna och övningarna träna upp din förmåga att lyssna inåt och att stanna upp i vardagen.

Startdatum

10 september 2019

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Lokal/rum

Sal t14

Pris

1700 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Kursen består både av teori och praktik samt samtal och reflektioner kring övningarna.

Teori: Vi går igenom vad mindfulness är och hur ett förhållningssätt med hjälp av de tillhörande nio attityderna kan hjälpa att leda dig i vardagen. Du blir medveten hur autopiloten styr hjärnan och hur du kan koppla bort den. Du lär dig att känna igen stressen och hur den påverkar dig. Du får inblick i forskningen kring mindfulness och hjärnan.

Praktik: Meditation (gående, stående, sittande) samt mjuka rörelser. Övningar med efterföljande samtal och reflektioner.

Välkommen att ge dig själv en stund i stillhet, att få stanna upp och reflektera, bli mer självmedveten och få ett rikare och mer närvarande liv.

Datum

Kursstart 10/9, tisdagar (8 ggr). Uppehåll v 44.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Vera Rydberg, Diplomerad coach och mindfulnessinstruktör.

Material och klädsel och mat

Material tillhandahålls av Sensus.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du som deltagare rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 149894

Ledare

Vera Rydberg

Vera Rydberg är diplomerad mindfulnessinstruktör och coach. Hon har sedan 2012 hållit kurser i mindfulness, dels på Sensus men även på Mindfulnessgruppen där hon är utbildad. Hon föreläser också i ämnet för personal på företag och föreningar.

Vera har en god förmåga att lyssna in och förmedla information på ett lugnt och pedagogiskt sätt.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.