Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

MALMÖ

Kurs i Zhineng Qigong

Upptäck och utveckla din förmåga till avspänning, få ett lugnare sinne och bygg upp din mentala styrka intensivt under två dagar.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Se beskrivning

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Sensus MalmöSamförstånd

Södra Vallgatan 5 21140 MALMÖ

Pris

1200 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Med denna träning utvecklar du din förmåga till avspänning, får ett lugnare sinne och bygger upp din mentala styrka. Du får ökad kroppskännedom, ökad förmåga till återhämtning och en starkare och rörligare kropp. Cirkulationen i kroppen ökar och du får mer energi i din vardag.

Metoden är lätt att lära. Rörelserna utförs långsamt under koncentration. Grundtanken med qigongträning är att förebygga sjukdomar och förbättra hälsan. Qi betyder energi, gong står för daglig träning och neng står för potential.

Zhineng Qigong är en modern och effektiv metod grundad på en mångtusenårig träningsform från den kinesiska läkekonsten. Grundaren är den kinesiske professorn Pang Ming, utbildad inom både kinesisk och västerländsk medicin. Målet med Zhineng Qigong är att utveckla din egen potential såväl fysiskt som psykiskt. Utgångsläget är att vara avspänd och stå i balans. 


Tid Lördag  13-18  och söndag  kl 11-17  Vi pausar för lunch och fika.
Förkunskaper Du behöver inte ha några förkunskaper. Passar alla åldrar 
Ledare Barbro Rydin är certifierad instruktör i Zhineng Qigong och har studerat för Ooi Kean Hin och Joo Nam Lim, Malaysia Li Hongshi, Zhu Conghua,Luke Chan och Master Dou Zhanguo, Kina samt Ping Dietrich Shi, Tyskland/Kina 

Arrangemangsid: 1567598

Ledare

Barbro Rydin

Kontaktperson