UPPSALA

Kurs i Tårtdekoration

Kursen kommer att vara en inspiration för dig som vill komma igång mer med tårtdekoration på hemmaplan. Tanken är vackra, men enkla dekorationer från grunden. Vi kommer att göra blommor, olika figurer och andra dekorationer att pryda våra bakverk med.

Startdatum

20 februari 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

5 tillfällen, 40 studietimmar

Lokal/rum

Köket

Pris

1800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under kurserna lär du dig tekniker som gör att du kan gå direkt hem och börja dekorera just dina drömtårtor; det enda du behöver är skaparglädje och en gnutta fantasi. Kursledare Militza kommer att visa och även prata om tekniker och ge tips på vad som är bra att tänka på. Du får idéer och inspiration med dig hem ifrån denna smarriga kurs.

Upplägg

Vi träffas 5 kvällar och vara av indelade i 4 olika tema. Presentation och information om kursen innehåller, ingredienser och verktyg som används. Grundkursen för Sugarpaste och Fonde gäller för alla som vill vara med och vete grunden av tårtdekoration.

Målet med kursen är du ska utöka dina kunskaper inom tårtdekoration.

Tema 1 ”Blommor ” Tillverkning av blommor och blad i sockerpasta som vi binder samman till en liten bukett. Tema 2 ”Barn” Tillverkning av figurmodellering på Dop – Kalas motiv – djur. Tema 3 ”Bröllop” Tillverkning av brudpar bland annat. Tema 4 ”prydnads dekoration” Tillverkning av diverse och kreativa dekoration till olika tårtor.

Förkunskaper

Inga

Material

Förbrukningsmaterial, recept, samt lån av verktyg ingår.

Ledare

Militza är utbildad i Venezuela och har flera års yrkeserfarenhet inom området. Bakning är en stor del av Militzas vardag där hon ständigt använder sin kreativitet och förmågan att utmana sig själv genom att söka inspiration inom bakelse.

BRA ATT VETA Meddela om du har någon allergi.Ta gärna med dig ett förkläde till kursen för att skydda dina kläder (vi har ett fåtal förkläden att låna ut till den som glömt). Fika med kaffe/te och godsak bjuder vi på!

Övrig information

Datum: den 20 februari 2020, mellan 17:00-20:00. (varje torsdag) Pris: 1800 kr 5 tillfällen. Du kan även boka om dig till det tema du är mest intresserad av, då är priset 950 kronor per tema. Antal deltagare: 4-8 personer

BRA ATT VETA Meddela om du har någon allergi.Ta gärna med dig ett förkläde till kursen för att skydda dina kläder (vi har ett fåtal förkläden att låna ut till den som glömt). Fika med kaffe/te och godsak bjuder vi på!

Anmälan till kursen gör du till ela_uppsala@hotmail.com. Eller du kan också skicka en SMS med ord TDVT-2019 till 070 742 34 79.

Är ni intresserade av att skapa roliga tårtdekorationer? kontakta mig gärna för mer information. Avbokning: Din kursanmälan är bindande 3 veckor innan kursdatum och avbokning efter detta datum kan endast ske om du eller ledare, /Militza) kan få in någon reserv på din plats eller vid läkarintyg. Har du ett läkarintyg får du tillbaka hela kursavgiften fram till 24 timmar innan kurstillfället, efter det kan tyvärr ingen avgift betalas tillbaka om du inte själv hittat en ersättare för din plats. Har du däremot bokat och betalat en kurs och behöver avboka den innan den blivit bindande återbetalas naturligtvis hela kursavgiften till ditt konto. Avbokning sker via mail till ela_uppsala@hotmail.com Din kursbokning innebär att du samtycker till dessa villkor. Inställd kurs: Om antalet deltagare understiger 3 personer förbehåller sig förening rätten att ställa in kursen. I detta fall återbetalas naturligtvis hela kursavgiften. Dock står inte Encuentro Latino kulturförening för eventuella kringkostnader som kursdeltagare har i samband med inställd kurs.

Arrangemangsnummer: 147432

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.