NORRTÄLJE

Kurs i solosång - enskilt och i grupp

Utveckla din solosång under både enskilda lektioner och tillsammans i grupp.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 15:00 - 17:30

Pris

3600 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Enskilda sånglektioner varvas med sång i grupp där du får möjlighet att jobba med grundläggande andning, sångteknik och genomgång av röstapparaten. Vi jobbar med tolkning av låtar som du vill sjunga, ser till att du har kul och känner att du utvecklas.

Information och kontakt

Kursen startar 12/2 men det går att komma med senare. Den pågår under våren med träffar på fredagar kl 15-17.30. Om det är möjligt har vi en liten avslutning med familj och vänner. Det är en liten grupp som träffas och vi anpassar verksamheten utifrån rådande rekommendationer. Om det inte är möjligt med fysiska träffar skjuts starten upp eller att det övergår till distans.

För mer info om kursupplägg kontakta Grainne Lönnqvist, Musik för människan i Roslagen, grainne53@hotmail.com, https://grainnemezzo.webnode.se/

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 436028

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.