Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

NORRTÄLJE

Kurs i solosång - enskilt och i grupp

Utveckla din solosång under både enskilda lektioner och tillsammans i grupp.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 15:00 - 17:30

Pris

3600 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Enskilda sånglektioner varvas med sång i grupp där du får möjlighet att jobba med grundläggande andning, sångteknik och genomgång av röstapparaten. Vi jobbar med tolkning av låtar som du vill sjunga, ser till att du har kul och känner att du utvecklas.

Information och kontakt

Kursen startar preliminärt 12/2 om rådande rekommendationer tillåter. Den pågår under våren med träffar på fredagar kl 15-17.30. Om det är möjligt har vi en liten avslutning med familj och vänner. Det är en liten grupp som träffas och vi anpassar verksamheten utifrån rådande rekommendationer. Om det inte är möjligt med fysiska träffar skjuts starten upp eller att det övergår till distans.

För mer info om kursupplägg kontakta Grainne Lönnqvist, Musik för människan i Roslagen, grainne53@hotmail.com, https://grainnemezzo.webnode.se/

Rabatt

Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här

För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsnummer: 436028

Kontaktperson