GÖTEBORG

Kurs i Samtalsfärdigheter

Från obekvämt till enkelt - en praktisk kurs i att hantera jobbiga situationer och människor!

Startdatum

19 februari 2019

Dagar

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

6 tillfällen, 18 studietimmar

Pris

750 kr

Vill du bli bättre på att ta upp och genomföra det där obekväma samtalet? Kanske med din chef, kollega, vän eller partner? Förstå dig själv bättre genom att få tillgång till nya perspektiv? Förstå andra bättre, för att skapa bättre möten och relationer?

I denna kurs får du både konkreta verktyg och handlingskraftiga strategier för att kunna hantera både jobbiga situationer och människor. Kursens upplägg innefattar inte bara teorier och modeller utan en viktig del av ditt lärande får du genom reflektion, praktiska övningar och diskussioner med dina kurskamrater. Vi tror att reflektion och feedback bidrar till fördjupade insikter och förståelse. Du får använda exempel och situationer från din vardag. Tillsammans styr vi kursinnehållet utifrån gruppens intressen och behov.

"Vi i föreningen KonfliktAkademin är utbildade bland annat inom konflikthantering, samtalsmetodik och medling. Vår utgångspunkt är att meningsskiljaktigheter och konflikter är en del av mellanmänskliga relationer. Och att konflikter kan leda till något positivt – förutsatt att de hanteras på rätt sätt".

Samtliga sammankomster Tisdagar: 19/2, 26/2, 5/3, 12/3, 19/3 och 26/3 år 2019.

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt.

Läs om fackliga rabatter.

Arrangemangsnummer: 175397

Kontaktperson

För Information Frågor

goteborg@sensus.se

031-7083950

Ledare

Johanna Selin Wingbro

Anna Elvö

Ea Bergstrand

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.