LINKÖPING

Kurs i musikproduktion Grund VT-19 Måndagar

Startdatum

23 april 2019

Dagar

Måndag, tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Omfattning

8 tillfällen, 20 studietimmar

Pris

1750 kr

OBS! Kursen startar på en tisdag men sedan är det måndagar som gäller! Nu har du möjlighet att lära dig digital musikproduktion! Detta är en grundkurs och vi kommer att använda programmet Logic Pro X men dessa grunder är även användbara i andra musikproduktionsprogram. Den är belägen på Skylten i Linköping.

Att kunna producera och spela in sina egna låtar är att kunna ta kontroll över hela sitt musikskapande. Med relativt små medel skapas idag några av världens största hits i sovrum, vardagsrum och små hemmastudios. Att lära sig bemästra grunderna inom inspelning och produktion innebär alltså att du kan slutföra din vision och sound för låten du har i ditt huvud. I kursen kommer vi att lära ut grundläggande kunskaper inom inspelning, EQ, kompression och effekter som du behöver för att kunna göra din första egna låtinspelning.

Ledare är Anton Nessvi som är en producent, låtskrivare och artist med både eget soloprojekt och bandet Pilotsonen. Under åren har han haft flera låtar spelade på P3 och P4 och är utbildad musikproducent på Kulturama och Liljeholmens folkhögskola. Sedan i somras driver han Låghus Studio i Linköping. Han var även nominerad till "årets nykomling" på Manifestgalan våren 2018.

Kursen består av 6 stycken 2-timmarspass och avslutas med 2 stycken 4-timmarspass där deltagarna själva med kursledarens hjälp kommer skapa en egen produktion. Det finns inget krav på att du ska ta med en egen dator, men den som vill får gärna göra detta. Det går även att arbeta i ett annat musikproduktionsprogram. Under hela kursens gång har deltagarna tillgång till egen tid i en prod.studio. Minsta antalet deltagare för kursstart är 5 och maxantal är 8.

OBS! Har du svårt att betala hela kursavgiften på en gång finns det möjlighet att dela upp den i flera avbetalningar. Det ingår även egen tid i Sensus prodstudios under kursperioden.

Arrangemangsnummer: 50863

Kontaktperson

Ledare

Anton Nessvi

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.