Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

VÄSTERVIK

Kurs i gitarrspel Västervik, Fortsättningsnivå Måndag

Har du spelat gitarr i flera år? Vill du ta ditt spelande till nästa nivå? Välkommen att utveckla ditt gitarrspelande på Peters musikskola i Västervik!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 17:30 - 18:25

Omfattning

11 tillfällen, 22 studietimmar

Pris

1500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Fortsättningskursen är för dig som spelat än längre tid och vill utveckla både teknik och teori. Du får träna på dina kunskaper i barréackord och fingerspel samt kvintcirkel och rytmkomp.

OBS! Notera att denna kurs är måndagar kl. 17.30-18.15! Kursen är 11 tillfällen. Pris 1500 kr som betalas till Peter Holgersson.

För mer information kontakta Peter Holgersson på 0490-81 95 16 eller 070-423 47 42. För frågor kring anmälan kontakta Yasmine Lindgren-Widholm på Sensus studieförbund på 072-857 00 52.

Arrangemangsnummer: 53647

Ledare

Peter Holgersson

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.