Foto: Scandinav Bildbyrå

Distans

Kurs i engelska - digitalt och dagtid

Har du blivit permitterad eller arbetslös? Passa på att uppdatera dina kunskaper i engelska! Detta är en kurs för att du ska kunna arbeta med kompetensutveckling kostnadsfritt under hösten.

Startdatum

27 oktober 2020

Veckodagar

Tisdag, torsdag

Tid

Kl 12:00 - 15:00

Omfattning

10 tillfällen, 30 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi erbjuder under hösten en kurs i engelska som en möjlighet för dig som blivit permitterad eller arbetslös under corona att uppdatera dina språkkunskaper för att kunna använda dem i jobbet. Kursen är gratis och sker digitalt över plattformen Learnify och Zoom. Kursen har som syfte att gå igenom grammatik, läsförståelse och tal och uttryck som kan vara till nytta i arbetslivet.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som blivit eller riskerar att bli korttidspermitterad, varslad eller arbetslös och som är mellan 18 och 64 år. Du får endast delta i en (1) av de kurser som Sensus erbjuder kostnadsfritt.

Mål

Efter kursen har du lärt dig ord, uttryck och formuleringar som passar när du talar i telefon, skriver e-post eller brev och deltar i möten samt hur du tar emot besökare och hur du presenterar en idé eller en produkt på engelska.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig: Utöka ordförråd att använda på jobbetGrammatik för att göra dig förstådd Läsa artiklar och texter Tilltal och struktur i e-post och brev Telefonfraser och småpratRätta till din Swenglish och hitta bättre uttryck

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Kursmaterial

Eventuellt kursmaterial betalas av dig som kursdeltagare.

Särskilda anmälningsvillkor

Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast en vecka innan kursstart.

Arrangemangsnummer: 54917

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.