Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Linnéa Jonsson & Michelle Olsson

Distans

KUR:s FONOGRAMSTÖD

GÖR, ALOADED & SENSUS bjuder in Kulturrådet till webinar inför ansökningsdeadline Fonogramstöd!

Startdatum

25 augusti 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Se beskrivning

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen på till webinar inför KUR:s ansökningsdeadline!

Kulturrådet delar varje år ut ett antal miljoner i fonogramstöd för att främja ett brett utbud av konstnärliga och kulturpolitiskt värdefulla musikutgivningar. En KUR-ansökan kan vara lite krånglig första gången men även för vana bidragssökare kan det vara bra att få lite tips, råd men också pepp för att få det gjort.

På tisdag, den 25 augusti bjuder vi därför in Kulturrådet till en genomgång av ansökningsprocessen. Brygg en kanna kaffe, sätt dig framför datorn och ställ frågor om din ansökan i chatten.

Tid för detta webinar uppdateras inom kort.

Välkommna!

KULTURRÅDET

Kulturrådet är en myndighet som – genom att främja utvecklingen, informera och ge bidrag till kultur – är med och förverkligar nationell kulturpolitik. Inom området musik finns flera stöd att söka, bland annat musikutgivning, turnébidrag till fria musikgrupper och samverkan med komponister.

GÖR

Är en förening vars mål är att tillhandahålla nytänkande folkbildning i utanförskapsområden, möjliggöra entreprenörskap och ytterst demokratisera musikbranschen.

ALOADED

Är en oberoende aktör inom digital och fysisk musikdistribution. Företaget lanserades 2018 med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Hong Kong. ALOADED stöttar oberoende artister och skivbolag med musikutgivning samt erbjuder tjänster som promotion, synkronisering av musik för användning i reklam, film och TV samt merchandise- och vinylproduktion. Aloaded distribuerar över 1500 oberoende artister.

SENSUS

Är ett studieförbund med bred musikverksamhet över hela landet. I Stockholmsområdet består musikverksamheten av musikgrupper, studiokollektiv, föreningar och arrangörer. Verksamheten utgår alltid från gruppens egna behov; allt från replokaler och studios till att erbjuda speltillfällen, vägledning och nätverksskapande insatser. Sensus bygger långsiktiga och kvalitativa relationer baserade på kunskap och erfarenheter.

Sensus Musik Sthlm

Arrangemangsnummer: 435470

Ledare

Karl-Jonas Winqvist

Ronald Bood

John Gadnert

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.