MALMÖ

Kropp - dansens redskap

Vi börjar med fötterna

Startdatum

25 maj 2019

Dagar

Lördag

Tid

Kl 13:30 - 18:00

Omfattning

1 tillfällen, 7 studietimmar

Pris

300 kr

I en serie på tre halvdagar under 2019 undersöker vi med hjälp av cirkeldanstraditioner hur våra kroppar dansar, vad vi kan hjälpa oss själva med för att dansa lättare och mera, vad vi gillar och vad inte. I dans och dansövningar fokuserar vi på olika delar av våra kroppar för att finna och utveckla våra inre dansare. Den första gången låter vi fötterna få huvudrollen. Det är ju oftast dem man först tänker på när det gäller danser med färdiga steg att ta, men kanske är de inte det viktigaste ändå. Låt oss finna ut! Vi dansar de stora rörelserna och de mycket små, följer gamla traditioner och skapar nya. Våra danser är urgamla såväl som nyskapade i cirkeldanstraditionen. Så klart är hela kroppen med i alla danser, vi bara flyttar fokus.

Tider

Detta är del ett av en tredelad svit; Tre lördagseftermiddagar under året: 25 maj, 17 aug och 23 nov. Du kan deltaga i någon eller flera delar! Du måste inte vara med från början även om det så klart är bäst - för hela din kropp

Förkunskaper

Du behöver inte ha dansat förut.

Ledare

Pia Lamberth, arbetar med dans sedan över 20 år, leder grupper, utbildar ledare, håller seminarier och workshops i Heliga danser.

Pris

Du betalar 750kr, inklusive visst material, för alla tre lördagarna eller 300kr per gång. Säg till när du anmäler dig - sedan är det för sent att få specialpriset.

Arrangemangsnummer: 317781

Kontaktperson

Ledare

Pia Lamberth

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.