Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Skandinav

GÖTEBORG

Kritik, etik och politik

Vill du få tips på hur du blir en fullfjädrad kritisk tänkare? Vågar du utmana dina egna föreställningar, tankar och vanliga argument? Har du koll på vad vi egentligen menar med ”kritik”, ”etik” och ”politik”?

Startdatum

2 december 2020

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Lokal/rum

Teorisal 32, vån 3

Pris

850 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Temat på heldagen säger allt. Och ingenting? Tillsammans gör vi en djupdykning i vad de betyder och varför de är viktiga i samhället idag. Genom samtal om begrepp som dessa hjälps vi alla åt att skapa en bättre och mer inkluderande demokrati.

Astrid Pleijel, examen i Liberal arts, arbetar för att öka människors förmåga till kritiskt tänkande i samhället. Astrid är en av grundarna till föreningen Skepsis som genom ett nyfiket ifrågasättande möter frågor som rör intolerans och extremism. Genom argumentationsanalys, filosofi och samtal – i såväl tal som text – vidgar Astrid individens förståelse för sin egen roll i demokratin.

Pris

Deltagaravgift 850 kronor, inklusive fika fm och em samt lunch.

Kontakt

Ebba Bothén, tel. 0703- 444 753, [ebba.bothen@sensus.se] (mailto:ebba.bothen@sensus.se)

Arrangemangsnummer: 339227

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.