RONNEBY

Kristin Malmborg och Henrik Berg - Eld och Passion

Medverkande

Datum

13 oktober 2019

Dag

Söndag

Tid

Kl 17:00 - 19:00

Lokal/rum

Hörsalen

Pris

Kostnadsfritt

En konsertföreställning med rytmer och toner av bland annat tango, flamenco och andalusiska sånger.

Spansk och sydamerikansk musik på cello och piano. ”Vi söker det passionerade uttrycket i dansens rytmer och spelar musik i gränslandet mellan det klassiska och det folkliga. Albeniz, Granados, De Falla och Piazzolla, är en del av de kompositörer ni kommer att få uppleva”, säger Kristin Malmborg och Henrik Berg.

Kristin Malmborg - cello Henrik Berg - piano

Kristin Malmborg är utbildad cellist på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Musikhochschule i Stuttgart och diplomerad vid Frederic Chopin Akademin i Warszawa. Som frilansande cellist har hon spelat med flertalet av Sveriges orkestrar såsom Svenska Kammarorkestern och Kungliga Filharmonin i Stockholm. Med olika kammarmusikgrupper har hon konserterat mest i Sverige, men även i Polen, Tyskland och England. De senaste tre åren har hon spelat med Anders Ekborg på hans turné Stilla Jul.

Henrik Berg är utbildad och diplomerad pianist på Kungliga Musikhögskolan och Edsbergs Musikinstitut i Stockholm. Henrik är en flitigt engagerad kammarmusiker och har spelat på flera stora festivaler såsom Festspillene i Bergen, Musik vid Siljan och Gotland Chamber Music Festival. Han har också uppträtt som solist med flera orkestrar bland annat med Radiosymfonikerna med vilka han spelade sin diplomkonsert.

Pris

200 kr 150 kr för medlemmar i Ronneby Musikvänner. Fri entré för studerande t o m gymnasieskolan. Betala kontant eller Swish Bli medlem i Ronneby Musikvänner 2019: betala 100 kr till bankgiro 100-2559. Mottagare Ronneby Musikvänner; kom ihåg att skriva avsändare !

Arrangemang i samarbete med Ronneby Musikvänner

Arrangemangsnummer: 202145

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.