Haiku-utmaningen - på nätet

Skriv en haiku per dag i 30 dagar

Startdatum

4 mars 2019

Dagar

Måndag

Tid

Kl 10:00 - 12:15

Omfattning

15 tillfällen, 45 studietimmar

Plats

Hemma hos de olika deltagarna

Pris

300 kr

Genom att skriva haiku regelbundet utvecklar vi en större närvaro och lär oss att att uppskatta de små tingen i livet. Du blir del av en nätbaserad cirkel där du laddar upp en haiku dagligen i trettio dagar. Du kan missa enstaka dagar men om du missar två dagar i sträck eller tre dagar sammanlagt går du miste om din plats i cirkeln. I cirkeln kan du tillsammans med andra deltagare diskutera frågor kring haiku och ge kommentarer till varandra. Det finns ingen plikt att lämna kommentarer – att skriva står i centrum. Genom att anta denna utmaning tar du ditt skrivande på allvar, du får hjälp med att utveckla en skrivrutin och du lär dig att släppa överdrivna krav på perfektion.

Förkunskaper

Utmaningen är för dig som har gått en av Sabine Neumanns haiku-kurser tidigare.

Ledare

Sabine Neumann, M.A. i litteratur och filosofi. Skrivpedagog (utbildad i Berlin) med över 20 års erfarenhet i Zen-meditation. Hon har publicerat skönlitterära böcker och texter, och hon arbetar även som litteraturöversättare från svenska till tyska.

Övrigt

OBS avanmälan senare än två veckor före kursstart kräver läkarintyg.

Arrangemangsnummer: 146684

Kontaktperson

Ledare

Sabine Neumann

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.