ÖRSJÖ

Kransbindning till advent

Vill du lära dig att göra egen adventskrans? Testa olika material, lär dig göra egen stomme och låt kreativiteten flöda!

Startdatum

17 november 2019

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 11:00 - 14:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Lokal/rum

Gillestugan

Pris

200 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vi går tillsammans igenom grunderna i att tillverka både stomme och krans, därefter går vi tillsammans ut i omgivningarna för att plocka med oss det vi vill använda. Tråd, band och lite andra dekorationer tillhandahåller vi samt en lokalproducerad halmstomme. Du kan ha en färdig idé om vad du vill göra eller botanisera bland olika idéer på plats. Har du några särskilda dekorationer du vill använda så kan du ta med det för att vara säker på att din krans blir som du vill eller sätta dit dem i efterhand. Välkommen till den eftermiddag med adventsmys! Minst 4 och max 10 deltagare. Fika går att köpa på plats.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Plats

Kursen tar plats i Bigård Birgittas skogscafé i Ällebäck utanför Örsjö. Ramp till lokalen finns.

Ledare

Gunilla Führ Johansson är en mångsysslande hantverkare som biodlar, stickar, syr och skapar i trä - endast fantasin sätter gränser!

Arrangemangsnummer: 103155

Ledare

Gunilla Führ Johansson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.