Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Kraftsamling

Välkommen till årets digifysiska Kraftsamling den 14/9 och den 16/9!

Startdatum

14 september 2021

Veckodagar

Tisdag, Torsdag

Tid

Kl 8:30 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Zoom

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I år öppnar vi för extra mycket kraftsamlande! Vi planerar två dagar med fördjupning och påfyllning, med både digitalt och fysiskt program.

Upplägget

Förmiddagarna är digitala, med en större föreläsning som alla kan vara med på.

På tisdagen har föreläsningen tema Lärande och Undervisning, och på torsdagen är temat Hållbarhet.

Eftermiddagarna är fysiska där vi tar emot 50 personer för workshops. Samma innehåll tisdag som torsdag.

I vanlig kraftsamlingsanda kommer det vara två pass med workshops där ni har möjlighet att välja mellan 5-6 olika. Även här kommer det finnas pass med tema Lärande och Undervisning och Hållbarhet, men också pass med andra inriktningar som bibeln, psalmboken, HBTQIA+ m.m.

Du kan som deltagare själv välja vilka delar du vill delta på utifrån vad du är intresserad av, tycker är relevant och kan vara med på.

• Det kan vara så att du inte vill ses i en större fysisk grupp, eller har verksamhet på eftermiddagarna, och därför deltar på båda förmiddagarna.

• Du kanske är dödstrött på digitalt innehåll och därför bara vill delta på EN eftermiddag.

• Du har kanske ett stort behov av påfyllnad och fördjupning och därför vill vara med på båda förmiddagarna och EN av eftermiddgarna.

• Eller så är du extra intresserad av ett av temana på förmiddagarna och väljer att delta på bara det passet. Det är helt upp till dig hur du vill lägga upp det.

Praktiska ramar

På de fysiska eftermiddagarna har vi ett tak på 50 deltagare, detta för att vi ska kunna ha ett så smittskyddssäkert arrangemang som möjligt. Vi kommer så klart följa alla riktlinjer som finns, och får vi inte ses fysiskt i september så fixar vi ett alternativt program.

Till eftermiddagarna kommer det vara först till kvarn för att fylla de fysiska platserna (och du får bara anmäla dig till EN eftermiddag för att så många som möjligt skall få chans till att mötas fysik), och samma sak kommer gälla de olika workshopparna samma eftermiddag!

I nuläget anmäler du dig till det helhetliga arrangemanget Kraftsamling, i sensommar kommer du få en länk på mailen där du väljer vilka delar av arrangemanget du vill delta i.

För de fysiska eftermiddagarna kommer vi vara i en lokal i centrala Stockholm. Vi återkommer kring vilken detta är.

Deltagande på Kraftsamling är alltid gratis och till för alla som arbetar med barn och unga i församlingar i Stockholms stift. Både ideella och anställda medarbetare är välkomna.

Ledare

Stefan Elmér

Kontaktperson