Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KRISTINEHAMN

Körkarameller - Körhelg med Mats Backlund och Shirley Clamp 2022

Körsångare! Inbjudan till körhelg med Mats Backlund 28-29 maj i Kristinehamn. Helgen avslutas med en konsert tillsammans med Shirley Clamp.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 13:00 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 9 studietimmar

Plats

Kristinehamns kyrka

Nya Kyrkogatan 1 68131 KRISTINEHAMN

Pris

400 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Om körhelgen lördag och söndag 28-29 maj

Välkommen till en helg med sång, musik och mycket glädje tillsammans med många körsångare! Efter 2019-års upplaga av Körkarameller i Kristinehamn så kommer här en uppföljare.

Under två dagar övar vi röstens olika funktioner med allt från stöd till klang och repertoaren blir från visa till musikal. Ledare för helgen är i vanlig ordning Mats Backlund. Helgen avslutas med en konsert tillsammans med Shirley Clamp. Husbandet består av kända musiker från Värmland.

Om Mats Backlund

Mats är bland annat kör- och sångpedagog, lärare på Musikhögskolan Ingesund, kyrkomusiker samt har 10 års erfarenhet som musikalisk ledare för Läkarmissionens körprojekt Sånger för livet och som stor-körledare.

Praktisk info om helgen

Vi övar i Kristinehamns kyrka båda dagarna

  • 28 maj kl. 13.00-17.00
  • 29 maj kl. 13.00-16.00

Anmälan

Du anmäler dig härifrån hemsidan. Uppge i samband med anmälan vilken kör du sjunger i och vilken stämma du tillhör. Observera! Även om en hel kör vill delta så behöver varje körsångare anmälas var för sig. Detta för att Sensus försäkring för deltagarna ska gälla.

Vid anmälan av hel kör så kan du även mejla uppgifterna till Sensus Värmland. Vi behöver då namn och 10-siffrigt personnummer på samtliga deltagare samt gärna mejladress/mobilnummer. Det senare för att vid behov enkelt nå ut med info.

Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas avgiften mot uppvisande av läkarintyg. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Material: Nothäftet skickas ut under mars/april månad och som övas tillsammans med din kör.

Kostnad

Pris för körhelgen är 400 kr som faktureras av Sensus. I avgiften ingår:

  • Nothäften med notmaterial som tillfaller varje körsångare.
  • Sång-/körcoachning med Mats Backlund.
  • Två repetitionstillfällen med Mats Backlund.
  • Konsert tillsammans med Shirley Clamp och professionella musiker.

Övrig info

Många är allergiska därför ber vi er att under denna helg inte använda starka dofter. Av samma orsak ber vi er att inte ta med nötter, jordnötter, mandlar och sesam. Det är rökförbud i lokalerna. Är du rullstolsburen eller i behov av hjälpmedel så meddela oss i samband med anmälan. Var och en tar med egen kost under kördagarna.

Om konserten

Konserten med Shirley Clamp är i Kristinehamns kyrka söndag 29 maj kl. 17.00. Biljetter kan köpas via Kristinehamns pastorsexpedition, tfn 0550-87900. Pris 300:-. Kläder under konserten är mörk nederdel och valfri överdel.

Frågor

Har du frågor eller funderingar så kontakta Mats Backlund på telefon 070-5687200 alt. Ulrica Jonsson, Sensus, telefon 054-137104.

Välkommen till en helg fylld av sång och glädje!

Helgen är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan i Kristinehamn, Mats Backlund och Sensus.

Arrangemangsnummer: 337789

Ledare

Mats Backlund

Kontaktperson