KRISTINEHAMN

Körkarameller - Körhelg med Mats Backlund 14-15 september

Körsångare! Inbjudan till körhelg med Mats Backlund 14-15 september i Kristinehamn. Helgen avslutas med en konsert tillsammans med Sonja Aldén.

Startdatum

14 september 2019

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 13:00 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 9 studietimmar

Pris

400 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Om körhelgen 14-15 september

Välkommen till en helg med sång, musik och mycket glädje tillsammans med många körsångare! Efter succén i Karlstad april 2018 med musikalartist Christer Nerfont och 290 körsångare kommer här en uppföljning. Under två dagar övar vi röstens olika funktioner med allt från stöd till klang och repertoaren blir från visa till musikal. Ledare för helgen är Mats Backlund. Helgen avslutas med en konsert tillsammans med Sonja Aldén. Husbandet består av kända musiker från Värmland med bl a Daniel Nolgård, Robert Henriksson och Clas Grumer.

Om Mats Backlund

Mats är bland annat kör- och sångpedagog, lärare på Musikhögskolan Ingesund, kyrkomusiker samt har 10 års erfarenhet som musikalisk ledare för Läkarmissionens körprojekt Sånger för livet och som stor-körledare.

Praktisk info om helgen

Vi övar i Kristinehamns kyrka båda dagarna

  • 14 september kl. 13.00-17.00
  • 15 september kl. 13.00-16.00

Anmälan

Du anmäler dig härifrån hemsidan eller via e-post varmland@sensus.se. Vid anmälan via e-post behöver vi namn och 10-siffrigt personnummer och gärna mobilnummer. Det senare för att vid behov enkelt nå ut med info. Uppge i samband med anmälan vilken kör du sjunger i. Observera! Även om en hel kör vill delta så behöver varje körsångare anmälas var för sig. Detta för att Sensus försäkring för deltagarna ska gälla. Begränsat antal platser. Först till kvarn då 2018 års upplaga snabbt blev fulltecknad. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas avgiften mot uppvisande av läkarintyg.

Kostnad

Pris för körhelgen är 400 kr som faktureras av Sensus i början av april. I avgiften ingår övningsmaterial som vi skickar ut under april månad (efter påsk) och som övas tillsammans med din kör. Övningsmaterialet samlas in efter konserten.

Övrig info

Många är allergiska därför ber vi er att under denna helg inte använda starka dofter. Av samma orsak ber vi er att inte ta med nötter, jordnötter, mandlar och sesam. Det är rökförbud i lokalerna. Är du rullstolsburen eller i behov av hjälpmedel så meddela oss i samband med anmälan. Var och en tar med egen kost under kördagarna.

Om konserten

Konserten med Sonja Aldén är i Kristinehamns kyrka söndag 15 september kl. 17.00. Biljetter kan köpas från 2 april via Kristinehamns pastorsexpedition, tfn 0550-87900. Pris 200:-. Kläder under konserten är mörk nederdel och valfri överdel.

Frågor

Har du frågor eller funderingar så kontakta Mats Backlund på telefon 070-5687200 alt. Ulrica Jonsson, Sensus, telefon 054-137104.

Välkommen till en helg fylld av sång och glädje!

Helgen är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan i Kristinehamn, Dalbo Musikproduktion och Sensus.

Arrangemangsnummer: 334818

Ledare

Mats Backlund

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.