KRISTINEHAMN

Körkarameller - Körhelg med Mats Backlund 14-15 september

Körsångare! Inbjudan till körhelg med Mats Backlund 14-15 september i Kristinehamn. Helgen avslutas med en konsert tillsammans med en ännu icke namngiven gästartist.

Startdatum

14 september 2019

Dagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 13:00 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 9 studietimmar

Pris

400 kr

Om körhelgen 14-15 september

Välkommen till en helg med sång, musik och mycket glädje tillsammans med många körsångare! Efter succén i Karlstad april 2018 med musikalartist Christer Nerfont och 290 körsångare kommer här en uppföljning. Under två dagar övar vi röstens olika funktioner med allt från stöd till klang och repertoaren blir från visa till musikal. Ledare för helgen är Mats Backlund. Helgen avslutas med en konsert tillsammans med en ännu icke namngiven gästartist. Husbandet består av kända musiker från Värmland med bl a Daniel Nolgård, Robert Henriksson och Clas Grumer.

Om Mats Backlund

Mats är bland annat kör- och sångpedagog, lärare på Musikhögskolan Ingesund, kyrkomusiker samt har 10 års erfarenhet som musikalisk ledare för Läkarmissionens körprojekt Sånger för livet och som stor-körledare.

Praktisk info om helgen

Vi övar i Kristinehamns kyrka båda dagarna

  • 14 september kl. 13-17
  • 15 september kl. 13-16

Anmälan

Du anmäler dig härifrån hemsidan eller via e-post varmland@sensus.se. Vid anmälan via e-post behöver vi namn och 10-siffrigt personnummer och gärna mobilnummer. Det senare för att vid behov enkelt nå ut med info. Uppge i samband med anmälan vilken kör du sjunger i. Observera! Även om en hel kör vill delta så behöver varje körsångare anmälas var för sig. Detta bl. a. på grund av att Sensus försäkringsskydd ska gälla. Begränsat antal platser. Först till kvarn då 2018 års upplaga snabbt blev fulltecknad. Sista anmälningsdag är 15 mars och anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas avgiften mot uppvisande av intyg.

Kostnad

Pris för körhelgen är 400 kr som faktureras av Sensus. I avgiften ingår övningsmaterial som vi skickar ut i början av april och som övas tillsammans med din kör. Övningsmaterialet samlas in efter konserten.

Övrig info

Förtäring och ev. logi ordnar du på egen hand. Vi avsätter gott om tid under dessa dagar så att du i lugn och ro kan äta medhavd mat alt. äta på någon av Kristinehamns restauranger. Många är allergiska, därför ber vi att alla under denna helg är extra uppmärksamma på vårt användande av starka dofter. Av samma orsak undanber vi förtäring av nötter, jordnötter, mandel och sesam i gemensamma utrymmen. Det är rökförbud i lokalerna. Är du rullstolsburen eller i behov av annat hjälpmedel så meddela oss i samband med anmälan.

Om konserten

Konserten är i Kristinehamns kyrka söndag 15 september kl. 17. Biljetter kommer att säljas via Kristinehamns pastorsexpedition. Tfn 0550-87900. Pris 200:-

Kläder under konserten är mörkt nertill och valfritt upptill.

Frågor

Har du några frågor så kontakta Mats Backlund på telefon 070-5687200. Välkommen till en helg fylld av sång och glädje!

Helgen är ett samarrangemang mellan Dalbo Musikproduktion och Sensus.

Arrangemangsnummer: 334818

Kontaktperson

Ledare

Mats Backlund

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.