Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

VALLSTA

Koristkurs Mitt i kören- Mitt i kyrkan

I UKf:s och stiftets regi har sedan många år arrangerats en kurs för körsångare där man får undervisning i mindre grupper och individuellt. Det individuella är en egen sånglektion. I mindre grupper ges undervisning i teori och notläsning, gudstjänstens uppbyggnad mm. Du kommer som du är med de förkunskaper du har, och vi möter dig där du är.

Startdatum

9 januari 2021

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 12:00 - 19:00

Omfattning

2 tillfällen, 10 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Utöver detta möts vi på gemensamma pass med körsång, vid måltider, kvällsprogram och gudstjänst. Vi håller till på stiftsgården i Undersvik.

Vi börjar med lunch på lördagen 29/8 och avslutar vid 14.30-tiden på söndagen 30/8. Vi kan ta emot max 30 deltagare, och ni kan komma max 6 sångare från samma kör. (Om det blir platser över kan vi sen fylla på)

Deltagaravgift

950 kr (icke medlem 1350 kr)

Sista anmälningsdag 5/6

För UKf och med varma hälsningar från oss pedagoger på kursen, genom
Barbro Björklund,sång

Karin Ingebäck, sång
Marie-Louise Nilsson, sång
Anna Borgert, kyrkans och gudstjänstens sammanhang
Bengt Bäckestrand, takt och ton

Frågor om kursen

Kontakta Mats Stenlund, stiftsmusiker, tel: 018-68 07 81 mats.stenlund@svenskakyrkan.se Barbro Björklund tel: 070- 872 94 48
barbro2017@gmail.com

Arrangemangsnummer: 318079

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.