Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

TÄBY

Kören Fyrklang

Kören Fyrklang i Täby bildades 1980 och har ett 40-tal medlemmar.

Startdatum

Vår 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 21:15

Omfattning

21 tillfällen, 42 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Om Kören Fyrklang

Vi är en fyrstämmig kör och i vår repertoar ingår folkmusik, pop, musikal, visor från olika länder och sakral musik. Vi brukar ha konsert i Täby två gånger per år. Men vi har även uppträtt i bl a Åkersberga, Vallentuna och Eric Ericsonhallen. Andra orter vi sjungit i nyligen är t ex Rügen och Bremen i Tyskland.

Vår körledare är Kerstin Alex Lindström.

Vi övar på tisdagskvällar i Karby gård, Täby och kompletterar med någon körhelg per termin. Nya sångare är välkomna, gärna med körvana.

Kontakt

Kontaktperson är Helena Lennholm evamaryhelena.lennholm@gmail.com

Körens hemsida

www.fyrklang.com

Arrangemangsnummer: 903111

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.