Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Köräventyret - Körledarutbildning för barnkörledare

Välkommen till en inspirationsdag för barnkörledare med Maria Sandell. Under dagen utgår vi från albumet "Du ger mig hopp" men vi får också ta del av en salig blandning härliga låtar från Köräventyrets övriga produktioner.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 9:45 - 16:15

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Plats

Sensus Göteborg DrottninggatanTeorisal 32 vån 3 64 Kvadratmeter

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Köräventyret

Innehåll för dagen

Vi träffas en heldag i Sensus lokaler på Drottninggatan 30 i Göteborg. Maria Sandell presenterar Köräventyret, går igenom en del av sångerna och tankarna bakom dem och ger kreativa idéer för hur man kan arbeta med varje sång i barnkör. Dagen innehåller förutom mycket sång, även uppvärmning, dans, rörelse, rytmik och gruppövningar.

Kursledare

Maria Sandell är körledare, låtskrivare, rytmikpedagog, sångerska och inspiratör. Hon är ledare och grundare av Köräventyret, en musikalisk växtplats för barn. Maria har 35 års erfarenhet av körledning på alla nivåer och anlitas flitigt av barn- och gospelkörledare runt om i landet för kör- och inspirationsdagar. Hon har gett ut sex produktioner (CD samt nothäfte) för Köräventyret och flera andra inspelningar.

Anmälan är bindande och vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om restriktionerna kring Covid-19 kräver det. Det finns ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

För att dagen ska genomföras ska minst 20 deltagare vara anmälda.

Pris

Kostnad för kursdagen är 450 kr. Lunch tas med på egen hand - finns kylskåp/micro på plats. 1h lunch - så det finns tid om man önskar äta ute.

Material

OBS! Alla bör ha ett eget ”Du ger mig hopp- nothäfte”. Finns att köpa från bla https://nyamusik.se/

Arrangemangsnummer: 343355