Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Unsplash / Steve Johnson

ÅHUS

Kontraktsutbildning: Hbtq - kunskap och perspektiv

Varmt välkomna till en halvdags kontraktsutbildning i Hbtq, i Gärds och Villands kontrakt. Under detta tema får vi grundläggande kunskaper i begrepp, hbtq-personers livsvillkor samt ett inkluderande bemötande. Föreläsningen är interaktiv och innehåller även reflektion i smågrupper.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:00 - 12:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Plats

Åhus församlingshem

Companiegatan 2 29631 ÅHUS

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Vi träffas kl. 9.00 och äter frukost tillsammans i Åhus församlingshem, Stora salen

Kl. 9.30 börjar föreläsningen med Sandra Dahlén

Presentation:

Sandra Dahlén är utbildare, föreläsare och skribent inom sexualitets- och inkluderingsfältet. För drygt 20 år sedan anlitades hon som konsult i dåvarande JämOs första satsning för jämställdhet i skolan. Sedan mitten av 2000-talet har hon även fokuserat på normer genom att bland annat att ta fram ett av de första normkritiska metodmaterialen Bryt!. En specialisering har varit hbtq-inkludering genom att bland annat ta fram Stockholm stads hbtq-diplomering. Sandra har läst genus-vetenskap och diskrimineringsrätt och bland annat skrivit boken Hetero och medverkat i antologier och material såsom Gud är större - ett material om tro, hbt och sånt.

Anmälningstiden förlängd - anmäl dig senast 29 september. Utbildningen är inte kostnadsfri, kontakta Lina Ringberg för mer information.

Arrangemangsnummer: 323611

I samarbete med