Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

BRUNSKOG

Konstresa till Maria Vildhjärta och till Alma Lövs museum - FULLBOKAT

Vi besöker två otroligt spännande konstprojekt i Värmland på en resa du inte får missa. Resan inkluderar buss, fika på ditvägen, inträden och introduktion, lunch samt Sensus reseförsäkring.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad och full

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 8:15 - 19:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Plats

Tortan Ängbråten

67194 BRUNSKOG

Pris

895 kr

Antal platser kvar

Fullbokat

Välkommen Konsthallens vänners medlemsresa till Vildhjärtas pinnvärld i Tortanskogen i Brunskog. En sagolik kulturmiljö med öppen ateljé mitt i skogen, ett galleri med utställning av Marias alster, skulpturvandring på stigarna runt gården och en blomstrande köksträdgård. Alma Löv Museum är ett samtidskonstmuseum som består av ett tiotal paviljonger utspridda i naturen och den stora huvudbyggnaden Paleis Oranjestraat med tre våningar där det finns både teatersalong, utställningssalar och café. Att visa och tillgängliggöra samtidskonst på landsbygden är en av de drivkrafter som håller projektet vid liv. Samt att vara en plats både för eftertanke, nya perspektiv och provokation. En fristad där konsten kan upplevas i nära relation och gärna i interaktion med publiken

Program för dagen

• 8.15 Avresa med buss från Hamnplan i Örebro. Vi stannar efter vägen och blir serverade kaffe och mackor
• 11.00 Vi beräknar vara framme hos Maria Vildhjärta ca 11.00. Vi blir guidade i ateljén och i de fascinerande omgivningarna.
• 12.30 Avresa mot Alma Löv. Vi stannar efter vägen för gemensam lunch buffé på restaurang Nils Holgersson. Vi är tacksamma för meddelande om du har behov av specialkost.
• 14.30 Besök på Alma Löv. Vi besöker de spännande utställningarna efter en introduktion och avslutar med fika i caféet.
• 16.45 Avresa mot Örebro
• Ca 19.00 Åter i Örebro

Kostnad:

Resa inkl. entréer, guidning, fika fm. och em. samt lunch, 895 kr. Betalning görs Konsthallens vänners plusgiro 25 62 00-7.
Deltagarantalet är begränsat. Först till kvarn gäller och vi vill ha din anmälan senast 15 augusti. Anmälan är bindande.

Varmt välkommen att bli medlem hos oss! Kontakta synnove.mollberg.andersson@telia.com för mer information.

Arrangemangsnummer: 321059