Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LUND

Konsert Vid din sida The Notion

"Ibland behöver man någon att luta sig mot och ibland behöver man vara den någon lutar sig mot." The Notion bjuder in till en lite annorlunda konsert i juletid. Under en timme kommer du känna betydelsen av medmänsklighet och vikten att ha någon nära under livets med- och motgångar.

Datum

3 december 2022

Dag

Lördag

Tid

Kl 16:00 - 17:00

Plats

Maria Magdalena Kyrka

Flygelvägen 1 22472 LUND

Pris

Se beskrivning

Följ med på vår musikaliska resa och låt oss/The Notion vara vid din sida. Under denna konsert vill vi även hälsa The Lilies varmt välkomna som gäster. #sensushjärtakultur

Bakgrund

Sånggruppen The Lilies har funnits i över 13 år med en varierande konstellation av kvinnor mitt i livet som älskar sång, musik och gemenskap. Man utvecklar sin musikaliska identitet genom ett kollaborativt och kreativt samarbete. Repertoaren är en blandad kompott av folkmusik, pop, country och annat man gillar att sjunga och spela. Ambitionen är att ha kul när man möts och sjunger och att lyssnarna skall bli berörda av det man skapar tillsammans.

The Notion grundades hösten 2019 av Sara Söderström, som tillsammans med Maria Porath leder kören framåt i dess musikaliska utveckling. Visionen är en kör som inte bara sjunger vackert utan även har förmågan att beröra lyssnaren på djupet och genom ett starkt sceniskt uttryck ge publiken en större konsertupplevelse.

Pris

Evenemanget är gratis och det är bara att komma utan förbokning. Insläpp 15 minuter innan utsatt tid. Begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

Konserten sker i samarbete med Sensus studieförbund

Arrangemangsnummer: 215964

Kontaktperson