Växjö

Konsert Växjö Gospelfest 2020

Växjö konserthus fylls med gospel med hjälp av Kiralina Salandy och Isaac Cates tillsammans med en stor gospelkör från Växjö och närområdet.

Datum

8 februari 2020

Dag

Lördag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Lokal/rum

Christina nilssonsalen

Pris

Kostnadsfritt

För tolfte gången: En sprakande konsert! Tillsammans med artister i absolut toppklass, en stor härlig kör med proffsiga musiker och hela publiken upplever vi gospelmusiken när den är som bäst.

Plats

Den största salen i Växjö konserthus (Christina Nilsson-salen) rymmer 800 personer. 6 handikappanpassade platser finns samt även hörslinga. Christina Nilsson-salen är belägen på första våningen. Hiss finns samt ramp vid entrén till konsertsalen. 2 handikappanpassade toaletter är belägna i entréplan.

Ledare

Kiralina Salandy gjorde succé på Gospelfesten 2019, och vi är så glada att Kiralina kommer tillbaka till Växjö. Hon är från Kanada men bor sedan något år i Sverige. Förutom att hon sjunger i flera gospelsammanhang bl a sjungit i musikalen The Book Of Mormon och The Jerry Williams show. Hon har dessutom medverkat i Allsång på Skansen. Isaac Cates besöker Gospelfesten för första gången. Han är körledare, sångare, pianist och kompositör från Kansas City, USA. Med sin kunskap inom klassisk musik och med rötterna i gospel/soul uppstår spännande möten mellan olika stilar och genrer. Vi är så glada att hälsa Isaac välkommen till Växjö.

Biljettpris

Vuxen betalar 200 kr, studerande 120 kr. Biljetter bokas via Biljettcentrum tel 0470-41600 eller ticketmaster.se.

Arrangemangsnummer: 861682

Medverkande

Jonas Nilsson

Anette Eidenskog

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.