Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

GÖTEBORG

Konsert med Göteborgs Jazz Orchestra-jazz är kul!

Musikalisk ledning av Johan Borgström och med devisen ”Jazz är kul!”. Bandet lyfter också fram kreatörerna i bandet och bjuder på en stor portion spelglädje. Med hjälp av köket och baren på Contrast Public House blir det en helhetsupplevelse för alla sinnen.

Datum

1 juni 2020

Dag

Måndag

Tid

Kl 17:00 - 23:30

Pris

140 kr

"Måndagar och storband hör intimt ihop. Åtminstone en måndag i månaden kan i regi av Göteborg Jazz Orchestra bli som ett naturligt lyckopiller." (Mats Hallberg i Kulturbloggen.com)

Contrast Public House, 3e Långgatan 16. Dörrarna öppnas kl 15, bandet spelar kl 19.30

För bästa plats, boka bord på: http://contrastgbg.se/boka-bord.html


Jazzklubb: Vauxhall Inspirerat av nöjesetablissemanget Vauxhall Gardens i London drevs nöjespalatset Vauxhall i Göteborg på Första Långgatan 10 på slutet av 1700-talet. Senare återuppstod Vauxhall och drevs som ett dansställe mellan c a 1930 och 1970 med jazzstorheter som Toots Thielemans, Clifford Brown, Dizzy Gillespie, Woody Herman med flera på scen.

Contrast Public House tar nu upp pinnen och bjuder på 18-manna jazzband sista måndagen varje månad och skön jazz andra måndagen varje månad. På menyn står gött käk, fancy cocktails och skönt måndagshäng. Inredningen går i linje med Vauxhall Gardens och bjuder på mycket grönt.

https://www.tickster.com/sv/p/contrast-public-h/gjo-pa-vauxhall

Arrangemangsnummer: 803388

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.