GÖTEBORG

Konsert med Göteborgs Jazz Orchestra-jazz är kul!

Musikalisk ledning av Johan Borgström och med devisen ”Jazz är kul!”. Bandet lyfter också fram kreatörerna i bandet och bjuder på en stor portion spelglädje. Med hjälp av köket och baren på Contrast Public House blir det en helhetsupplevelse för alla sinnen.

Datum

4 maj 2020

Dag

Måndag

Tid

Kl 17:00 - 23:30

Pris

140 kr

"Måndagar och storband hör intimt ihop. Åtminstone en måndag i månaden kan i regi av Göteborg Jazz Orchestra bli som ett naturligt lyckopiller." (Mats Hallberg i Kulturbloggen.com)

Contrast Public House, 3e Långgatan 16. Dörrarna öppnas kl 15, bandet spelar kl 19.30

För bästa plats, boka bord på: http://contrastgbg.se/boka-bord.html


Jazzklubb: Vauxhall Inspirerat av nöjesetablissemanget Vauxhall Gardens i London drevs nöjespalatset Vauxhall i Göteborg på Första Långgatan 10 på slutet av 1700-talet. Senare återuppstod Vauxhall och drevs som ett dansställe mellan c a 1930 och 1970 med jazzstorheter som Toots Thielemans, Clifford Brown, Dizzy Gillespie, Woody Herman med flera på scen.

Contrast Public House tar nu upp pinnen och bjuder på 18-manna jazzband sista måndagen varje månad och skön jazz andra måndagen varje månad. På menyn står gött käk, fancy cocktails och skönt måndagshäng. Inredningen går i linje med Vauxhall Gardens och bjuder på mycket grönt.

https://www.tickster.com/sv/p/contrast-public-h/gjo-pa-vauxhall

Arrangemangsnummer: 803385

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.