Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Konsert Amandas Atelje gästas av Malin Wättring

AMANDAS ATELJÉ är en konsertserie där låtskrivaren Amanda Andréas bjuder in till sin skrivarsalong i Gathenhielmska huset.

Datum

31 mars 2022

Dag

Torsdag

Tid

Kl 19:30 - 21:00

Plats

Gathenhielmska Huset

Stigbergstorget 7 41463 GÖTEBORG

Pris

200 kr

Varje kväll gästas av en göteborgskonstnärer och nu är det dags för albumaktuella Malin Wättring! Malin Wättring har under de senaste 10 åren etablerat sig på den moderna jazzscenen som saxofonist och kompositör. Hon har prisats flerfaldigt för sitt konstnärliga arbete bl a med Årets kompositör på P2’s Jazzkattengala. På detta album visar hon en ny sida av sitt konstnärsskap då hon spelar gitarr och sjunger! En kombination av indierock, singer-songwriter och improvisationsmusik med en doft av 90-tal. Urkraft och intimitet i symbios!

AMANDA ANDRÉAS är hyllad för sina liveframträdanden som liknats vid en oas i nutidens rusningstrafik där hennes musik varvas med personligt mellansnack i en varm och vass blandning som delvis lockar till skratt, delvis till tårar. Som havet bär hon sin publik, ibland stilla, ibland stormigt, in i framtiden. Tillsammans med en av Göteborgs mest framstående gitarrister Erik Björksten bjuder hon på oförglömliga konserter fyllda med jazziga vardagsbetraktelser på svenska och medryckande popslingor.

Boka biljett via

Detta sker i samarbete med Västra Götalandsregionen

Arrangemangsnummer: 810117