Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

FALUN

Konfirmandgrupp/Legogruppen

Varje människa är unik. I Legogruppen är det ok att vara eller få känna sig annorlunda. Det är en grupp med anpassad undervisning, härlig gemenskap och mycket skratt!

Startdatum

29 september 2021

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 16:30 - 19:20

Lokal/rum

Grönan

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Tyckte du om att bygga med lego när du var yngre? Nu får du möjlighet att göra det igen! I Legogruppen använder vi lego som kreativt uttryckssätt. Vi kommer att närma oss Bibelns berättelser och kristen tro genom att bygga och gestalta i lego. Kom, bygg och skapa tillsammans med oss!

Konfirmationstiden är ett erbjudande till alla som är nyfikna på vad kristen tro innebär. Du går i årskurs 8 eller är äldre. Det är aldrig för sent att konfirmeras.

Alla har rätt att få konfirmeras utifrån sina egna förutsättningar. Om du har en funktionsvariation som gör att du är i behov av extra stöd, eller om du gillar att vara i mindre grupper, då är Legogruppen någonting för dig. Legogruppen åker inte på läger. Istället åker vi på en dagsutflykt under vårterminen.

Start

29 september 2021

Träffar

Vi träffas varannan onsdagskväll (ojämna veckor) i församlingshemmet Mariagården, Seminariegatan 1, nedanför Stora Kopparbergs kyrka. Tid: 16:30-19:20

Konfirmation

Söndag 22 maj 2022 kl 10.00 i Stora Kopparbergs kyrka

Ledare

Maria Eklind, präst och Marie Andersson, församlingsassistent

Kontaktperson

Maria Eklind, maria.eklind@svenskakyrkan.se tel. 023-70 20 49

Ledare

Maria Eklind

Kontaktperson