MALMÖ

Kom och sjung - GOSPELFEST 2019!

Efter årets "Gospelfest - having church" är Gospelfest tillbaka på Malmö Live lördagen den 26 januari 2019. 1000 sångare från hela Skåne tillsammans med musiker och amerikanska gäster. Missa inte denna unika möjlighet att prova på gospel. Kör - enskild. Van - ovan. Alla är välkomna!

Startdatum

26 januari 2019

Dagar

Lördag

Tid

Kl 9:30 - 21:30

Omfattning

1 tillfällen, 8 studietimmar

Pris

390 kr

Varje stad har sin unika gospelstil därför känns det extra roligt att bjuda in Diane White-Clayton från Los Angeles med alla de influenser som finns där. Diane är en uppskattad sångerska, har studerat klassiskt piano i Paris, har en Ph.D. i komposition från University of California och var tidigare körledare i Andrae Crouch kyrka. Vi gästas även av Sharon Irving från "South Side Chicago" en fantastisk kreatör och sångerska som alltid gått sin egen väg och gick vidare till semifinalen av America's got talent via Mel B:s Golden Buzzer.

Anmälan kör (min 10 sångare): För att garanteras plats maila så snart som möjligt körens namn, kontaktperson och ungefärligt antal sångare till info@soulfulmusic.se eller fyll i formuläret på www.gospelfest.se. ( Begränsat antal platser). Anmälningsavgiften 350:- per sångare betalas till Soulful Music PG 158 98 28-1 senast 25 november samtidigt som ni via mail bekräftar exakt antal sångare. Därefter skickas samtliga noter och stäm-cd/stämfil till körledaren för instudering. (Det går även bra att beställa extra noter/CD via www.gospelstart.se).

Anmälan enskild: Anmäl dig på sidan www.sensus.se/kurser/. Därefter får du via post en faktura på anmälningsavgiften 390:-. Noter och stäm-cd/stämfiler ingår i priset och skickas i början på december då vi har fått din betalning. Glöm ej att ange vilken stämma du tillhör (Sopran, alt el tenor).

Förberedelse: För att kunna få ut mesta möjliga av dagen är det viktigt att du som sångare kommer väl förberedd så att vi kan fokusera på att jobba med dynamik och uttryck. Vi kommer att sjunga ca 7 sånger ur det nya notmaterialet "Sjung Gospel 2019". I deltagaravgiften ingår nothäfte och stämfil/stäm-cd.

Publikbiljetter: Biljetter till släkt och vänner som vill vara med och lyssna istället för att sjunga kommer att släppas 1 december. Det är vi som tillsammans fyller det stora konserthuset Malmö Live!

https://www.youtube.com/watch?v=HqO31qQ-7-I&fbclid=IwAR1LR5GgXm3NrIe8ymCMpBlLqYrdx6Bt8vElcSNmEa8_KzTY-uXuroeVAj4

Hör gärna av dig med frågor till info@soulfulmusic.se

Dagen startar kl. 09.30 och avslutas med konsert kl. 18 och ev. kl. 20.

Soulful Music i samarbete med Bilda, Lokaltidningen, Sensus, Svenska Gospelverkstaden och Sveriges Körförbund.

Vill du vara med? Som enskild sångare anmäler du dig här. OBS! Glöm ej att lägga till annan betalare om du inte ska betala avgiften själv. Glöm ej att ange vilken stämma du tillhör (Sopran, alt el tenor).

Läs mer på www.gospelfest.se

Arrangemangsnummer: 317763

Kontaktperson

Ledare

Jonas Engström

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.