Kom ner i varv inför julen: Balansera dina energier.

Upplever du att jordens och vårt eget välbefinnande behöver komma mer i fokus? Hur blir jag hållbar inåt men också utåt?

Startdatum

18 december 2019

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under 2019 anordnas en föredragsserie där du får möjlighet kan samtala kring hållbarhet och livsstilsfrågor ur olika perspektiv. Det är ett samarbete mellan Omställningsrörelsen, partiet Enhet och Sensus.

Höstens sista föreläsnings tillfälle arrangeras den 18 december 2019 "Kom ner i varv inför julen, balansera dina energier" med Sebastian Monomosuke Törngren. Utbildad inom QiGong, andning och livs-coaching för att guida sig själv och andra människor i processen att uppnå inre helhet och balans. ​

Under denna workshop lär vi oss metoder för att balansera våra energier, hitta avslappning och lugn med hjälp av andning, rörelse och fokus. Mitt i julstressen får du möjlighet att uppleva och ta med dig metoder för avslappning, för att lyssna inåt, fatta intuitiva beslut och inte fastna i allt som händer överallt omkring dig. ​ Vi kommer bland annat att jobba med de fem elementen inom kroppen enligt kinesisk medicin för att balansera dessa energier.

Upplägg: Vi startar med en inledning kring ämnet av Sebastian Monomosuke Törngren. Därefter en kort paus och sedan frågor och samtal. Vi arbetar med interaktiva metoder där teori blandas med praktiska övningar.

Plats: Torkel Knutssonsgatan 39, 118 49 Stockholm

Tid: 18.00-20.30

Vi bjuder på te/kaffe och smörgås. Ange ifall du har allergier i anmälan.

Varmt välkommen!

Arrangemangsnummer: 434378

Ledare

Erika Pihl

Erika Pihl är verksamhetsutvecklare med fokus på hållbarhet och idealitet hos Sensus i Stockholm.

Vid utbildningarna Ledarutveckling grund:
Under kurstillfällena för "Ledare grund" kommer vi reflektera kring Sensus syn på bildning, pedagogik och samspelet mellan ledare och grupp. Vi kommer även väva in begreppet hållbart ledarskap- hur det påverkar dig som ledare och gruppens utveckling.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.