Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

SKÖVDE

Kliv in och ta plats kvinna!

För att vara en del i att stärka vår demokrati

Startdatum

4 november 2020

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 16:30 - 20:00

Omfattning

3 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Konferensen/stora salen

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under tre kvällar stärker vi oss själva i att våga kliva in och ta plats för att vara en del i att försvara vår demokrati. Hela samhällets samlade resurs behövs i att försvara våra värderingar grundade i mänskliga rättigheter. Vi behöver stå upp för dem varje dag för att vi ska få leva det liv vi vill.
Kvällarna innehåller viss teori för att säkerställa att vi alla har samma förståelse men till största del vill vi ha ett utvecklande samtal där vi alla delar erfarenheter och utvecklar vår kunskap tillsammans.

  • Vi diskuterar vad normer är och hur de påverkar oss – omedvetet och medvetet.
  • Vi tittar på makt och påverkan – hur strukturer hindrar eller främjar oss att kunna ta del i de forum vi vill.
  • Vi lär oss om härskartekniker och lär oss hitta motstrategier för att känna igen dem hos både oss själva och andra och hur vi kan motverka dem.
  • Cirkeln är öppen för kvinnor och är ett samarbete med Svenska Lottakåren.

Arrangemangsnummer: 183464

Ledare

Maria Öst

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.