MALMÖ

Klangmeditation - en övning i närvaro

Inled det nya året med vila och närvaro

Datum

4 april 2021

Dag

Söndag

Tid

Kl 16:00 - 18:00

Lokal/rum

Sensussalen

Pris

100 kr

Passa på att utnyttja den mörka årstiden till att komma i djupare kontakt med dig själv och bli mer närvarande Under en klangmeditation använder man tibetanska ”singing bowls” i olika storlekar. Dessa skålar har en vibrerande klang med många övertoner som har en avslappnande och samtidigt energigivande verkan. Den hjälper oss att släppa stress och anspänning och får oss att komma i kontakt med vår intuition och den del i oss själva som är fri och oförställd. Ofta används dessa skålar i samband med healing och i meditationssammanhang har de en given plats.

Ledare

Sabine Neumann har över 20-års erfarenhet av meditation, är musiker, författare och aikidoka. Hennes skålar kommer från Indien där hon upptäckt och lärt sig arbeta med deras klanger.

Övrigt

Ta med bekväma kläder och meditationskudde/pall om du vill, liggunderlag, filt. Det är även möjligt att sitta på stol. Ibland kommer vi att ligga ner. Det kommer att finnas korta pauser.

Arrangemangsnummer: 208329

Medverkande

Sabine Neumann

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.