Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

STOCKHOLM

Kickoff för körledare

Välkommen till höstens kickoff för körledare!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 10:00 - 14:30

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Plats

Sensus Stockholm Medborgarhuset (plan 7)Fyran 4

Medborgarplatsen 4 11826 STOCKHOLM

Pris

400 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kickoff för körledare höstterminen 2023

Upplägg: Under dagen får du en repertoargenomgång av bl.a. Sensusabonnemangen, föreläsning av Christian Schultze om hans nya bok ”Kören som arbetsplats” och träffa kolleger för samtal under trevliga former. Christian Schultze är organist och körledare i S:t Johannes församling i Malmö och leder sedan 2020 även Lunds Studentsångare. Han är flitigt anlitad som dirigent, lärare och föreläsare över hela Sverige. Ta tillfället i akt att låta dig inspireras på olika sätt inför höstens arbete!

Program:

10.00 Kaffe och notutställning

10.30–12.00 Christian Schultze berättar om sin nya bok ”Kören som arbetsplats. Om att starta, vårda och få kören att växa”. Att vara körledare innebär så mycket mer än att musicera med en ensemble av sångare. Hur får vi en liten kör att växa, numerärt och musikaliskt? Hur tar vi oss an det sociala samspelet, körsångare emellan och mellan körledare och körsångare? Hur undviker vi att bränna ut oss i vår strävan efter en hög kvalitet i verksamheten?

Christian Schultze, körledare sedan mer än 40 år, skriver personligt och engagerat om de aspekter av körlivet som är vardag för en körledare, men som kanske inte alltid tas upp i tillräcklig utsträckning på gängse körledarutbildningar.

Kören som arbetsplats är en praktisk handbok för både blivande och mer erfarna körledare, som vill ha lite nya infallsvinklar. Boken finns även att köpa på plats.

12.00–13.00 Lunchsallad, kaffe och notutställning

13.00–14.00 Genomgång av Sensus notabonnemang och nyheter ledd av Lisa Carr. Notförlaget Runow Media finns på plats och presenterar sitt material.

14.00–14.30 Notutställning

Deltagaravgift:

  • Sensusanslutna körledare: 200 kr inkl. fika
  • Ej Sensusanslutna körledare: 400 kr inkl. fika

(Sensusanslutna körledare har alltid 50% rabatt på avgiften)

Avanmälan & Ångerrätt Sensus allmänna anmälningsvillkor gäller, se villkoren här.

Arrangemangsnummer: 304090