Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

ESKILSTUNA

Keramik - Vuxen & Barn ht-20

Vill du som vuxen skapa i lera tillsammans med barn? Här får ni möjlighet att kavla, ringla, dreja m.m tillsammans.

Startdatum

13 september 2020

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 11:00 - 13:15

Omfattning

6 tillfällen, 18 studietimmar

Lokal/rum

Hantverkssal

Pris

890 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kostnaden är 890:-/vuxen och 400:-/barn, max 2 barn/vuxen. Kostnad för lera tillkommer med 50:-/kilo. Den kostnaden faktureras efter kursens slut.

Fackförbundsrabatter

Är du medlem i något av följande TCO-förbund får du rabatt på avgiften:

Fackförbundet ST = 25%, max 500:-/aktivitet Finansförbundet = 50%, max 500:- Försvarsförbundet = 50%, max 600:-/studiecirkel och halvår Lärarförbundet = 25%, max 1000:-/kalenderår Vision = 10%, max 600:- Vårdförbundet = 25%, max 300:-

För samtliga rabatter gäller att du kan styrka ditt medlemskap. Rabatten gäller förutsatt att deltagaravgiften betalas av den enskilde medlemmen privat. Rabatten gäller inte litteratur och annat material.

#

Arrangemangsnummer: 148603

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.