Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Introduktion till LIV-ledarkurs vt 2022

En introduktion för dig som vill veta mer om rogivande övningar för personer med och utan hjärntrötthet. Lär dig om tekniker som höjer ditt egna och andras välmående. Fördjupa dig i mindfulness och hikari som en del i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 18:45

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kursen syftar till att introducera och presentera grundläggande tankar och övningar för dig. Du får känna om det är något för dig. Senare under våren kommer det erbjudas en ledarutbildning i teknikerna som du då kan anmäla dig till separat.

Kursen anordnas av KFUM Syd och Riksorganisationen Hikari i samarbete med Sensus. KFUM Syd bedriver tillsammans med samarbetspartners projektet Mera LIV - Lugnt inre välmående, där målgruppen utvecklat och fördjupar en målgruppsanpassad och deltagarstyrd träningsform som kombinerar metoder och tekniker från mindfulness, hikari, yoga, m.m. för personer som drabbats av stroke och Parkinson, hjärntrötta och deras närstående. Mera LIV aktivitetsgrupper finns sedan 2017 på flera orter i Sverige.

Vi träffas digitalt via zoom. Du får zoomlänken mailad till dig i anslutning till kursstart.

Ledare för kursen är Ivan-Thomas Brilje, projektledare Mera LIV, diplomerad mindfulnessinstruktör och certifierad hikari-instruktör. Han arbetar sedan 1997 med meditationstekniker, program och metoder. Ivan-Thomas har utbildat en rad yrkesgrupper inom människoyrken runt om i världen. Han har även en aktiv idrottskarriär bakom sig. Ivan-Thomas mediterar dagligen vilket har haft en avgörande betydelse efter en livshotande trafikolycka.

Läs mer om Mera liv på deras hemsida

Arrangemangsnummer: 322128

Ledare

Ivan Brilje

Kontaktperson