Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Interaktiv fotoutställning- från förtvivlan till ödmjukhet

Ann har mött närheten till döden vid sin egen födelse, som överlevare i tsunamin 2004 och fyra omgångar av cancer. Under 2018/19 följde fotografen Peter Anand Ullberg henne i en terapeutiskt fotoprocess. När det gått en tid förstod de att bilderna även är värdefulla för andra så i början av 2020 ställde de ut bilderna i en mycket omtyckt fotoutställning i Gamla stan.

Datum

10 oktober 2020

Dag

Lördag

Tid

Kl 13:00 - 16:00

Pris

150 kr

Med allas våra erfarenheter från Corona är många av oss i kontakt med denna sida av livet genom känslor som t ex ovisshet, sorg, oro och ångest.

Både Ann och Peter upplever och är helt övertygade om att vi alla kan bli mer närvarande, ödmjuka, tacksamma och förundrade i livet ju mer kontakt vi har med det sårbara, okontrollerbara och förgängliga perspektiven i livet. Vill du också prova att känna mer liv i livet?

#

Välkommen till en workshop för att ta del av Anns och Peters perspektiv genom några av bilderna och interaktion med dig som deltagare i samtal, reflektion och interaktiva moment.

Under workshopen delar vi livet; vårt ljus och styrka likväl som sårbarheter som t ex pandemier, egna sjukdomar, separationer och andra svårigheter."

Arrangemangsnummer: 315580

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.