Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Visby

Instruktörsutbildning MHFA, Första hjälpen till psykisk hälsa

Startdatum

7 september 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag

Tid

Kl 8:30 - 17:00

Omfattning

5 tillfällen, 40 studietimmar

Lokal/rum

Sessionssalen

Pris

28125 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

#

Är du intresserad av att bli certifierad instruktör i Första hjälpen till psykisk hälsa? Som Första hjälpen-instruktör får du lära ut hur man känner igen och ingriper vid kriser, tar emot information och hur man bekräftar och uppmuntrar till att söka lämplig psykiatrisk hjälp.

Mind//Shift Gotland och projektet Guldhjärnan (http://www.mindshiftgotland.se)

Instruktörsutbildningen sker i samverkan med föreningen Mind//Shift Gotland som driver och stödjer projekt som syftar till ökad psykisk hälsa. Guldhjärnan är ett sådant projekt och verkar för att utbildningen Första hjälpen till psykisk hälsa, MHFA, sprids brett i samhället på Gotland. För detta behövs det fler instruktörer.

Instruktörskursen omfattar en veckas heltidsutbildning. Kursen ger behörighet till att organisera och genomföra egna Första hjälpen till psykisk hälsa-kurser.

Avsikten är att sprida kunskap om psykisk ohälsa och sjukdom för att på så sätt minska fördomar och stigmatisering.

Detta är en uppdragsutbildning via Karolinska Institutet förlagd till Visby.

I kursavgiften ingår kurslitteratur, kaffe och lunch. (22.500 ex moms)

Antal platser är begränsade och kommer att följa en fördelningsnyckel för att uppnå en spridning mellan myndigheter, idéburna organisationer, företag och privata utbildningsanordnare på Gotland. Intresseanmälan kan göras tom 17 juni. Anmälan görs via länk förmedlad av Sensus.

Arrangemangsnummer: 903239

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.