Foto: Johanna Jonsson

Distans

Inspirationseftermiddag - Portionen under tian med Hanna Olvenmark

Inspirationseftermiddag för dig som är värd/värdinna, husmor eller kock i Svenska kyrkan i Lunds stift kring matlagning och hållbarhet.

Startdatum

3 juni 2021

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 13:30 - 15:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

200 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Att laga mat som är bra för dig, din plånbok och planeten behöver varken vara svårt eller krångligt! Under en föreläsning får du ta del av bakgrunden till Portionen Under Tian, vad vi gör och varför. Du får med dig konkreta tips och verktyg till hur du kan äta och leva mer ekonomiskt oavsett om din ingång är att äta mer hälsosamt, dra ner på dina matkostnader eller att leva ett liv som inte tär lika mycket på våra gemensamma planetära resurser.

Du får med dig massor av inspiration till mer växtbaserad matlagning, information om hur det vi äter påverkar vårt klimat samt ett helt gäng med tips för att leva och äta mer ekonomiskt. Att leva snålt, eller sparsamt, behöver verkligen inte vara en uppoffring utan tvärtom vara riktigt gott.

Anmälan

Denna inspirationseftermiddag är främst riktad till dig som arbetar som värd/värdinna, husmor eller kock i Svenska kyrkan i Lunds stift. Anmäl dig senast den 31 maj. Du får en länk till ZOOM några dagar före inspirationsdagen.

Arrangörer

Sensus och Lunds stift

Förbered dig gärna genom att se till att du har en dator, mobil eller surfplatta som har stabil internetuppkoppling. Du behöver också ha en webbkamera och ett headset med mikrofon. Videokonferenssystemen fungerar inte så bra i Svenska kyrkans intranät, använd inte en s.k. tunn klient. Det kommer att finnas möjlighet att ansluta till föreläsningen 30 min före starttid för att testa tekniken.

Ledare

Elisabeth Bergagård

Kontaktperson