Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

Inspirationsdag med Aaron Marcellus och Jonas Engström

Inspiration för körledare, kyrkomusiker och församlingsmusiker

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:30 - 15:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Plats

Skogslyckans församlingshem

Ekebovägen 15 35233 VÄXJÖ

Pris

795 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till en inspirerande heldag med Aaron Marcellus från New York! Oavsett om du leder en gospelkör eller bara vill låta den afroamerikanska körtraditionen inspirera dig i ditt arbete är detta en perfekt dag att träffa kollegor och få inspiration inför en ny termin då Aaron Marcellus tillsammans med kör- och kursledaren Jonas Engström visar hur vi får våra sångare att komma igång med både rösten och kroppen och hur vi kan låta kören bli en plats där vi får växa och blomma.

Om Aaron Marcellus

Aaron Marcellus startade sin karriär som 14-åring i gruppen Generation J i Atlanta. Med sin unika röst och utstrålning tog han plats i American Idol 2011 och har därefter kombinerat rytm, sång och dans som medlem i STOMP NYC (New York City), som körledare och sångcoach i sitt egna projekt Adventure Voice. Aaron har gjort en spännande resa och är en ofta anlitad sångare och instruktör på konserter och festivaler i stora delar av världen.

Om Jonas Engström (pianist)

Jonas Engström är körledare, föreläsare och låtskrivare. Genom sitt arbete med Stockholm Gospel Körfestival och ett flertal resor till gospelns hemland, USA, har Jonas fått en stor erfarenhet och djup förståelse för gospelmusiken och dess tradition. Med fokus på samspel och delaktighet är Jonas en uppskattad och ofta anlitad kör– och gospelinstruktör. Under 2021 var han även kursledare för den digitala kursen ”Kören som växtplats”.

Anmälan:

Senast 18 januari 2022. Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Kostnad:

Dagen kostar 795 kr inklusive för- och eftermiddagsfika. Kostnad för enkel lunch tillkommer (anmälan till lunch tas upp under förmiddagsfikat).

Frågor och info:

Sensus 0470-707303

Arrangemangsnummer: 105700

Ledare

Jonas Nilsson

Jonas Engström

Kontaktperson