Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

GÖTEBORG

Inget att vänta på- våldsprevention

Våldsförebyggande arbete är inte en valmöjlighet, det är en nödvändighet. För att förebygga våld krävs samarbete över professionsgränserna. Det behövs också modiga och uthålliga ledare och medarbetare som vågar pröva nya vägar. Jämställdhetsmyndigheten har reviderat handboken ”Inget att vänta på” som gav ut första gången 2015 av MUCF. Det har skett i samarbete med riksorganisationerna Män och UNIZON. ”Inget att vänta på” ger konkret vägledning för hur ett systematiskt och kunskapsbaserat våldsförebyggande arbete kan genomföras i fem steg.

Startdatum

3 december 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 8:00 - 9:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Lokal/rum

Teorisal 32, vån 3

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Beskrivning av föreläsare: Katarina Eman Risberg arbetar som utredare på Jämställdhetsmyndigheten med särskilt ansvar för universell våldsprevention.

Arrangemangsnummer: 339228

Ledare

Ebba Bothén

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.