Distans

Inflytande i rättspsykiatrin: studiecirkel "Din egenmakt"

En digital studiecirkel för dig med erfarenhet av rättspsykiatri. Vill du hitta din egen styrka och sätt att gå vidare i livet?

Startdatum

13 april 2021

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Omfattning

10 tillfällen, 30 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vill du hitta din egen styrka och sätt att gå vidare i livet?

Vill du känna dig trygg, våga drömma och försöka förverkliga de idéer du har och har haft i livet? Har du egen erfarenhet av att vårdas inom rättspsykiatrin och vill fundera på dessa frågor tillsammans med andra med liknande erfarenheter?

Projekt: Inflytande i rättspsykiatrin

Projektet Inflytande i rättspsykiatrin bjuder nu in till en digital studiecirkel som du kan gå oavsett var i landet du bor. Välkommen att delta för att ta makten över ditt liv!

Vi vill att personer med egen erfarenhet av rättspsykiatrisk vård ska ha större möjligheter att både påverka sitt eget liv och delta i samhället. “Din egenmakt” ger dig möjlighet att reflektera tillsammans med andra om vad du behöver för att våga, orka och vilja försöka nå de mål som är viktiga för dig.

Digital studiecirkel

Vi träffas 10 gånger under våren digitalt via Zoom. Länk skickas till dig som anmäler dig. Kursledare är Anna Paulsen, ordförande för Autism- & Aspergerföreningen i Östergötland.

Inflytande i rättspsykiatrin är ett Arvsfondsprojekt som drivs av NSPH (Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa). Projektets mål är att öka brukarinflytandet för patienter och anhöriga i rättspsykiatrin.

Kontaktperson

Kontor