LULEÅ

Improvisationsteater på höstlovet

Improvisationsteater är en teaterform som inte har något manus, det vill säga att skådespelarna hittar på allting som sker och sägs på scenen i stunden.

Startdatum

31 oktober 2019

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

4 tillfällen, 24 studietimmar

Pris

750 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Vi går igenom grundkunskaperna inom improvisationsteater med fokus på lek, närvaro i stunden, tillit, lust och kreativt skapande. Kursen ger dig en möjlighet att våga släppa på kontrollen och lita på dina kreativa impulser. Vi kommer att arbeta mest med den klassiska och väldigt lustfyllda här-och-nu-tekniken improcomedy, där fokus ligger på kvicka och roliga övningar (eller games som det kallas för i improvisationsteatervärlden) som ofta involverar kontakt med publiken och deras förslag och idéer. Vi jobbar aktivt med att inte värdera eller döma varken oss själva eller andra, utan strävar istället mot att bejaka våra idéer, förslag och impulser. Kursen kommer att avslutas med en föreställning/uppvisning!

Förkunskaper

Nybörjarkurs, passar alla oavsett erfarenhet

Ålder

12-16 år

Minst antal deltagare

12

Förtärning

Medtag egen lunch/mellanmål

Datum, tider

4 dagar, 31 oktober - 3 november, kl. 10-16

Övrig information

För mer info, kontakta Lule Stassteater: info@lulestassteater, 070-558 79 21

Arrangemangsnummer: 409652

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.