Växjö

Improvisationsteater

Startdatum

27 februari 2019

Dagar

Onsdag

Tid

Kl 17:30 - 20:00

Omfattning

10 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

600 kr

h2>Är du nyfiken på improvisationsteater? Improvisationsteater är teater utan manus och förberedelser. Utifrån givna eller inga förutsättningar släppa sin spontanitet fri och tillsammans med andra bygga en scen. Alltså inte en fysisk scen utan ett händelseförlopp. Det finns inget rätt eller fel och vad som helst kan hända. Det är lättare än du tror och väldigt roligt och du kommer att utmanas i din kreativitet och skaparförmåga. Du kommer utveckla din förmåga att vara spontan, att lyssna på andra och att bygga vidare på andras spontanitet. Dessutom kommer du att få vara med och skapa trygghet i en grupp, träffa nya människor och framför allt skratta väldigt mycket. Kursen kommer att ta upp viktiga övningar att genomföra i gruppen och gå igenom teoretiskt tänkande för den kreativa processen i improvisation. Kursen kommer att hållas onsdagar, kvällstid mellan 17.30-20.00. Startdatum är den 27 februari 2019.

Inga förkunskaper krävs

Lokal

Gamla Teatern, Västergatan 11.

Ledare

Vår ledare Erik har mångårig teatererfarenhet och brinner extra mycket för improvisationsteater.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 49555

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.